Një projekt nga

ERA E RE
E STILIT URBAN


River Residence përcjell erën e re të stilit urban të jetesës në kryeqytet. Konceptuar si një qendër e re multifunksionale, River Residence do të jetë në shërbim jo vetëm të banorëve të rezidencës, por edhe të gjithë komunitetit përreth. Kjo e bën River Residence vendin e duhur për biznesin tuaj.

Financim deri në 70% të vlerës së investimit me bankat partnere.

Një projekt nga

KONCEPTI


Arkitektura e projektit me në qendër harqet e mëdha janë një zgjedhje jo vetëm estetike por gjithashtu e shëndërrojnë këtë projekt në një simbol për zonën dhe qytetin. Shkrirja perfekte midis hapësirave rezidenciale, atyre të shërbimit dhe rekreative me gjelbërim i shtojnë vlerë projektit duke ofruar zgjidhjen optimale për çdokënd.

Arkitektura e projektit me në qendër harqet e mëdha janë një zgjedhje jo vetëm estetike por gjithashtu e shëndërrojnë këtë projekt në një simbol për zonën dhe qytetin. Shkrirja perfekte midis hapësirave rezidenciale, atyre të shërbimit dhe rekreative me gjelbërim i shtojnë vlerë projektit duke ofruar zgjidhjen optimale për çdokënd.

POZICIONIMI


E vendosur në një nga pikat kryesore të Tiranës, Ndërmjet ish fushës së Aviacionit dhe Unazës së Madhe. Buzë bulevardit Migjeni dhe Zhan D'Ark. Është i arritshëm në këmbë nga zona e 21 Dhjetorit, duke u bërë kështu një zonë me potencial të madh zhvillimi që garanton suksesin e biznesit tuaj.

Pranë Ish Fushës së Aviacionit, Unazës së Madhe dhe 21 Dhjetorit.

E vendosur në një nga pikat kryesore të Tiranës, Ndërmjet ish fushës së Aviacionit dhe Unazës së Madhe. Buzë bulevardit Migjeni dhe Zhan D'Ark. Është i arritshëm në këmbë nga zona e 21 Dhjetorit, duke u bërë kështu një zonë me potencial të madh zhvillimi që garanton suksesin e biznesit tuaj.

PROJEKTI


PROJEKT SIMBOL PËR ZONËN

• Zonë e re urbane me potencial zhvillimi.
• I përshtatshëm për çdo tip biznesi/shërbimi.
• Harqe në fasadë me vetrata të larta xhami.
• Pozicioni strategjik përbën avantazh.
• Akses i menjëhershëm në bulevard dhe në oborrin e brendshëm të rezidencës.
• Infrastrukturë e plotë rrugore me ndriçim.
• Zona të gjelbërura dhe mjedise rekreative.
• Mundësi parkimi në 2 kate nëntokë.

PROJEKT SIMBOL PËR ZONËN

• Zonë e re urbane me potencial zhvillimi.
• I përshtatshëm për çdo tip biznesi/shërbimi.
• Harqe në fasadë me vetrata të larta xhami.
• Pozicioni strategjik përbën avantazh.
• Akses i menjëhershëm në bulevard dhe në oborrin e brendshëm të rezidencës.
• Infrastrukturë e plotë rrugore me ndriçim.
• Zona të gjelbërura dhe mjedise rekreative.
• Mundësi parkimi në 2 kate nëntokë.

HAPëSIRAT PUBLIKE


Hapësirat publike, janë një nga tiparet kryesore të River Residence, të organizuara në formën e oborreve të brendshme dhe perimetrale të rezidencës, të përshtatshme për ç’do grup - moshë, ku nuk mungojnë ambientet rekreative me efekt ç’lodhës dhe argëtues.

Hapësirat publike, janë një nga tiparet kryesore të River Residence, të organizuara në formën e oborreve të brendshme dhe perimetrale të rezidencës, të përshtatshme për ç’do grup - moshë, ku nuk mungojnë ambientet rekreative me efekt ç’lodhës dhe argëtues.

TEKNOLOGJIA


Kemi zgjedhur të aplikojmë sistemet më të avancuara që respektojnë parametrat më të mirë teknikë, për të ofruar shtëpi komode, me hapësira dhe kosto minimale mirëmbajtje.

• Siguri dhe qëndrueshmëri
• Termo-izolim të plotë
• Zë-izolim të plotë
• Kosto minimale përdorimi e mirëmbajtje
• Zero aroma të padëshiruara

Kemi zgjedhur të aplikojmë sistemet më të avancuara që respektojnë parametrat më të mirë teknikë, për të ofruar shtëpi komode, me hapësira dhe kosto minimale mirëmbajtje.

• Siguri dhe qëndrueshmëri
• Termo-izolim të plotë
• Zë-izolim të plotë
• Kosto minimale përdorimi e mirëmbajtje
• Zero aroma të padëshiruara

APARTAMENTE


ZGJIDH KOMODITETIN DHE FUNKSIONALITETIN.

• Apartamente që marrin diell nga të paktën 2 anë.
• Ndriçim dhe diellëzim optimal për të gjithë hapësirat.
• Kuzhinë e zonuar dhe me ajrosje natyrale.
• Dhomë matrimoniale me garderobë dhe tualet të dedikuar.
• Tualete me dritë natyrale.

River Residence ka gjithsej 7 shkallë në të cilën organizohen 2-3 apartamente në kat për çdo shkallë.

ZGJIDH KOMODITETIN DHE FUNKSIONALITETIN.

• Apartamente që marrin diell nga të paktën 2 anë.
• Ndriçim dhe diellëzim optimal për të gjithë hapësirat.
• Kuzhinë e zonuar dhe me ajrosje natyrale.
• Dhomë matrimoniale me garderobë dhe tualet të dedikuar.
• Tualete me dritë natyrale.

River Residence ka gjithsej 7 shkallë në të cilën organizohen 2-3 apartamente në kat për çdo shkallë.

Shiko planimetritë tip!

NJëSI BIZNESI


Të nisësh një biznes të ri ose të zgjerosh atë aktual në kryeqytet mund të jetë një sfidë e madhe. Por River Residence u jep zgjidhje për çdo problem: Nga hapësira e nevojshme, ekspozimi maksimal, ndriçimi dhe ventilimi natyral, infrastruktura rrugore, zonat e gjelbërura e deri te dizajni modern.

• Akses i menjëhershëm në bulevard dhe në oborrin e brendshëm të rezidencës.
• 2 kate shërbime të pozicionuara në nivelin 0 dhe +1 të rezidencës.
• Ambiente të pajisura me vetratë të vazhduar & lartësi deri ne 5.2m.
• Infrastrukturë e plotë rrugore me ndriçim & zona të gjelbëruara.
• Mundësi parkimi në 2 kate nëntokë.

Të nisësh një biznes të ri ose të zgjerosh atë aktual në kryeqytet mund të jetë një sfidë e madhe. Por River Residence u jep zgjidhje për çdo problem: Nga hapësira e nevojshme, ekspozimi maksimal, ndriçimi dhe ventilimi natyral, infrastruktura rrugore, zonat e gjelbërura e deri te dizajni modern.

• Akses i menjëhershëm në bulevard dhe në oborrin e brendshëm të rezidencës.
• 2 kate shërbime të pozicionuara në nivelin 0 dhe +1 të rezidencës.
• Ambiente të pajisura me vetratë të vazhduar & lartësi deri ne 5.2m.
• Infrastrukturë e plotë rrugore me ndriçim & zona të gjelbëruara.
• Mundësi parkimi në 2 kate nëntokë.

Shiko video prezantimin!

Kompleksi nga Jashtë

Oborri Brendshëm

Njësi Biznesi

Njësi Biznesi

Njësi Biznesi

Apartament 1+1

Apartament 2+1

Apartament 3+1

Foto nga Faza e Punimeve

Foto nga Faza e Punimeve

Njësi biznesi kati 0

Njësi biznesi kati 0

Foto nga Faza e Punimeve

Njësi biznesi kati +1

SKEDULO NJË TAKIM PËR MË SHUMË INFORMACION